Testing av diskgolf på Sommersetra

22. oktober 2018

Vi har i den siste tiden vært i dialog med Trondheim Golfklubb som holder til på ærverdige Sommersetra på Byåsen. De ønsker mer aktivitet, og vi ønsker ny bane. Sammen har vi kommet frem til at vi gjerne vil finne ut om dette lar seg kombinere.

Som et prøveprosjekt har vi satt opp 8 kurver på golfbanen, og vi trenger i den forbindelse noen frivillige og ydmyke diskgolfere som vil være med å teste banen, se på området og komme med tilbakemeldinger. Dette er veldig tidlig i prosessen, så vi er selvsagt både spent og ivrige på få testet muligheten for en unik bane hvor diskgolfere og (ball)golfere går hånd i hånd.

Alle som prøver banen må fylle ut et skjemaet for å hjelpe oss videre i prosessen. I tillegg forventer vi at alle som spiller banen følger noen viktige kjøreregler ved bruk av banen og følger med på vår facebookside for oppdatert informasjon:

  • Vi er på besøk, vær hyggelig og vis hensyn.
  • Alle golfgreene er nå gjerdet inn med tau, og spilles for oss som OB. Havner disken her, gå varsomt ut på green og hent disken.
  • Null tobakk på banen, gjelder også snus og lignende innretninger som damp.
  • Det er søppelbøtter på hvert hull, bruk disse. Om vi opplever at noen forsøpler så blir de bortvist fra området.
  • Selve fairwayen er verdt uhorvelig mange penger i vedlikehold, respekter dette. Skulle du få en tombstone eller andre ”sår” så tråkk sammen gresset/reparer etter deg.
  • Veldig våte områder spilles som casual, trekk ligget litt bak så du står så tørt som mulig
  • Banen stenges og kurvene fjernes så fort det er minusgrader, følg med på informasjonen via våre nettsider og eventen.

 

[vc_wtr_button url=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSd5q25RM6G-SzKFaTt3SJJ-jUTGOCty5ENE4IDxQ2MfyGyJdQ%2Fviewform%3Fc%3D0%26w%3D1%26fbclid%3DIwAR3wo-mNWrvieLCDLu-6Fs0MqRlqKph1jtfXuKu2Ch-6FARpqQ-J_CUR6_8″ label=”Gå til spørreskjema” align=”none” size=”big” color=”c_green” corner=”wtrButtonRad” background=”wtrButtonNoTrans” animate_icon=”wtrButtonHoverAnim” full_width=”wtrButtonNoFullWidth” target=”_target” el_class=”” margin_left=”0″ margin_right=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ animate=”none” delay=”0″]