03
05
2022

Klubbtur 2022

Av admin 0

Endelig fikk vi muligheten til å gjennomføre klubbtur til Krokhold Disc Golf Course på Siggerud! Vi har i over et år hatt ønske om å ta turen til anlegget som er kåret til verdens nest beste bane av UDisc sine brukere, og selv om vi syns det var leit å ikke få det til i fjor var det en fantastisk opplevelse å få mulighet til å legge klubbturen til åpningshelgen for den flunkende nye blå sløyfa! Banen var i ypperlig stand, været var nydelig og gjengen på Krokhol tok oss i mot med åpne armer. 

Fredagen gikk for det meste med på å frakte 57 frosne trøndere ned til solfylte Østlandet. Noen svingte innom baner på veien, andre holdt middag og spontan pokerturnering på hotellet og en hel del dro rett til banen for å trene. Fredag kveld var nesten alle samlet til mingling, mimring og juging i baren i toppetasjen på Hotel Quality 33.

Lørdag våknet vi til strålende vær, flere av de ivrigste spratt opp av sengene før fuglene sang og hadde allerede før 09:00 gått første treningsrunden. Alle ulvene på tur var booket til treningsrunder, og det var fint å se at selv om man valgte gruppe selv valgte flere å gå med andre enn de pleier! Vi er også takknemlige over å se at alle medlemmer som kjørte gjorde det de kunne for å passe på at alle fikk skyss, og ta vare på hverandre – nye som gamle medlemmer!

Lørdag etter trening fikk vi en hyggelig invitasjon til omvisning og ekslusivt åpen lager hos Guru Disc Golf, noe som passet bra da Krokhol byr på ganske andre utfordringer enn mange av oss er vant til. Det var mange store øyne som ankom og manges konto fikk lettet på trykket etter et par timer i norges største diskbutikk. Etter Guru samlet vi oss på hotellet til en 3-retters middag, trivselskomiteen stod for bordplasseringen som ga morsomme og nye bekjentskaper. Da middagen var fortært og latteren hadde stilnet litt fikk vi være med på live-spillermøte – det første for flere av våre medlemmer før det var klart for et av de store høydepunktene; den tradisjonelle mini-puttekonkuransen for å avgjøre hvem som starter sesongen med bagtag 1. Noen kan tro det er flaks, andre mener det er årevis med forberedelser, men både festen og taggen ble nok vunnet av samme par: Hans Gunnar og Karl Petter!
Her må vi også gi en shoutout til Lars og Krokhol Disc Golf Shop som bidro med både premier og minier <3

Søndag var det åpningsturnering for Blå Sløyfe på Krokhol, noen tror kanskje det er en lettere versjon av Gold som har stått noen år, men de nye hullene byr på gode utfordringer tross for noe kortere hull. Over 300 spillere ønsket å delta på turneringen, så vi føler oss skikkelig heldige som fikk plasser alle sammen! Gjengen på Krokhol er kjent for kvalitet i alle ledd, og også arrangement kan de! God stemning gjennom hele den lange dagen, hyggelige kommentarer fra både andre brukere av området (ref. klaskegolfere), folka i kafeen og til og med turgåre ga denne dagen en skikkelig fin prikk over i´en.

Alt i alt en fantastisk helg for å trene, feire klubb, bli kjent og kose oss sammen. Vi synes det var skikkelig stas at vi var hele 57 stk på turen, og vi gleder oss allerede til neste tur sammen!