12
06
2022

Tidenens første Masters of Klæbu ble en suksess!

Av admin 0

Lørdag 11 juni var det endelig duket for klubbens første rene masterturnering. Vi har en ivrig og arbeidsom master-gjeng og har vedtatt å satse på denne gruppen. Det var derfor lite motstand å finne da Masters of Klæbu rask ble løftet opp fra idè til gjennomført turnering, og med de naturlige begrensningene alderskravet medfører var vi spente på responsen. Derfor var det utrolig morsomt å se at hele 31 spillere fra hele Midt-Norge kastet seg i bobiler og personbiler for å bli med. Ekstra gøy syns vi det var at vi hadde tre damer, som dermed fikk egen klasse.

Banen på Klæbu er krevende til vanlig, og krydret med noen litt fiffige kurvplasseringer og en del strenge OB-linjer ble det tøft for mange resultatmessig, likevel er det ingen tvil om at det var gjennomgående god stemning og fokus på trivsel og konkurranse hånd i hånd. Takket være Mesterbakeren, som tidlig på dagen ble omdøpt til Masterbakeren, kunne vi tilby en pust i bakken med hvilestasjon med kaffe og wienerbrød halvveis i runden. Kiwi Sorgenfri kom drassende med passende energipåfyll i form av gule kamferdrops, marsipanbrød og energibarer som alle deltagerne fikk med seg og Frisbeebutikken freste til med både rause gavekort og premier. Vi må takke alle sponsorene våre for at dere ville være med på denne dagen, og gjorde det mulig for de aller fleste å kose seg både på banen og etter runden med grilling til premieutdelingen. Masternivået i midt-Norge er på vei til å bli rimelig habilt, selv om dette var en turnering med fokus på hygge var det også mye bra kasting i feltet. Blant damene var det hjemmefavoritt Annika Liungman fra Nidaros Diskgolfklubb som brillierte med en score på 68, og dermed slo halve herrefeltet (!) i tillegg. På 2. Plass kom Lena Moltu fra Hjelset, rett foran Elin Leirvik fra Trondheim Frisbeeklubb som tok 3. Plass. Blant de eldre herrene var det ganske jevnt, 9 kast skilte topp 10, så her var det spennende lenge. Til slutt var det bursdagsmasteren Arnar Flatberg fra Trondheim Frisbeeklubb og vår egen Leiv Aspèn som sammen stod igjen med beste score på -4. Etter omspill på hull 18 ble det klart at Leiv Aspèn tok seier i sin første turnering som Master, Robert Oshaug Fra Torvikbukt IL Disksport tok 3. Plass. Gratulerer alle sammen!

Vi vil takke alle spillerne som ble med på Masters Of Klæbu, tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og den utrolige stemningen dere skapte! Vi tar med oss alle tilbakemeldinger videre og ønsker virkelig gjøre dette til en tradisjon! Det er også på sin plass å takke Klæbu Golfklubb som lot oss få stenge banen på kort varsel, til alle våre frivillige og til slutt, gratulerer igjen alle vinnere, alle som var med og alle som koste seg på Klæbu Disc Golf Course i dag!

Se masse bilder fra turneringen her!

Se resultatene fra turneringen her!

Relatert

03.05.2022

Klubbtur 2022

forfatter: admin

08.04.2022

Nidaros Reisestøtte

forfatter: admin

16.02.2022

Sakspapirer Årsmøte 2022

forfatter: admin

12.01.2022

Festningen Grand Prix

forfatter: admin

10.01.2022

Innkalling årsmøte 2022

forfatter: admin