Rapport fra juniorsamling 2021

25. oktober 2021

Endelig var tiden for avreise til juniorsamling i Kristiansand. En spent junior ankommer Hamresanden camping Fredag kveld. Lørdags morgen starter vi med en god frokost og direkte avreise til en bane for fieldøkt. Agenda for denne økten var driving. Her holdt instruktørene Sindre Fosse og Katarina Staalesen et flott og lærerikt opplegg med grep, forstilling, rotasjon og mere. Dette skulle de få ta ut i praksis da vi dro etter lunsj til den flotte banen på Sukkevann for å spille pargolf! Instruktørene fulgte spillere på forskjellige hull og stilte spørsmål om hvordan hver enkelt ville angripe hullet og ga tilbakemelding på dette. Flott og lærerikt sier Fredrik.

Kvelden avsluttes med pizza på Hamresanden før avreise til bowlinghallen. Søndag morgen stiller vi opp kl 9 etter å fått i oss en god frokost og instruktørene står klare med nye utfordringer. Økten er nå innspill i alle mulige vinkler og posisjoner.

Etter lunsj ble det transport til en hall for putte-trening og step-putt. Der ble de delt inn i to grupper.Her var det mange som fikk en åpenbaring etter putteøkten med Sindre Fosse. Gøy å se progresjon bare på en slik økt.

Etter en liten matbit ble de 2 gruppene byttet og siste økt for samlingen var med Jarnes og Haaland. Gøy å se ansiktene til juniorene når Haaland tar en jump-putt over HELE håndballbanen og treffer veggen. Her ble deg mye øving på timing og slipp. Gøy for alle. Avslutningsvis ble det puttekonkurranse og diverse aktiviteter.

Tusen takk til Nidaros Diskgolfklubb som stilte med reisestøtte slik at både jeg som forelder og Fredrik kunne få være med på dette! Helt fantastisk opplevelse for oss begge! Vi er bra heldige som har en så flott klubb i ryggen!

Mvh
Trond Bakkeid